logo

vi som jobbar här

Ellinor
Behörig frisör sedan 2012. Brinner både för skapandet av en frisyr och färg, lika mycket som det sociala mötet med min kund. Herrklippningar är lite av min grej. Jag älskar att få nya utmaningar och att få göra vad jag vill med ett hår. Jobbar även med vaxning av ögonbryn och läpp samt extensions.

Går alltid till jobbet med ett leende på läpparna, och tycker det jag gör är fantastiskt roligt.
Anne
Ägare till salongen och frisör sedan många år. Tog gesällen 1984 och har sedan dess byggt upp min salong med undantag av en mycket inspirerande tid där jag jobbade i New York på en salong för Oscar Adrian.

Jag brinner för mitt kreativa yrke och vill gärna bli utmanad med både korta tekniska frisyrer och långa hår. Jag är aldrig rädd för det nya och siktar alltid på att hitta din personliga stil. För mig känns det roligt att plocka fram din vackraste sida.
Julia
Jag tog examen och delprov sommaren 2022 efter tre år på DBGYs frisörprogram i Falkenberg. Just nu är jag trainee och arbetar mot gesällbrevet.

Det roligaste med frisöryrket är att varje dag bjuder på nya utmaningar och att man ständigt utvecklas. Jag brinner för det kreativa skapandet och att uppfylla kundens önskemål. Kreativa färgningar, slingtekniker och herrklippningar ligger mig extra varmt om hjärtat.

öppettider

Måndag: 13-18
Tisdag: 10-20
Onsdag: 9.15-18
Torsdag: 9.15-18
Fredag: 8.30-17
Lördag: varierande öppettider
Söndag: stängt